به گزارش روابط عمومی مرکز سیاست گذاری سلامت استان، دکتر شریفی رئیس مرکز سیاست گذاری سلامت ضمن اشاره به جلسات قبلی برگزار شده، گفت: این کارگروه حاصل نتایج جلسات قبلی است و اکنون زمان آن است که با نقد و بررسی اقدامات قبلی، برنامه عملیاتی مشخص و مدونی با هدف ارتقای سلامت محصولات کشاورزی تدارک دیده، اقدامات خود را مستند و به شوارای عالی سلامت و امنیت غذایی ارسال کنیم.
در ادامه هریک از اعضای کارگروه، دیدگاه ها و راهکار های خود _ از جمله توسعه شبکه های مراقبت و تجهیزات آزمایشگاهی_ به منظور رسیدن به نقطه مطلوب و تولید محصولات سالم را مطرح کردند.
یکی از موضوعاتی که در جلسه مورد بحث قرار گرفت همکاری سازمان جهاد کشاورزی و دانشگاه علوم پزشکی به منظور استفاده بهینه از منابع و پتانسیل های خود است که شایسته است از این ظرفیت با همکاری شرکت های دانش بنیان و فضای استارت آپی، اپلیکیشنی طراحی کرده و از این طریق مزارع کشاورزی را شناسایی و میزان تولیدات، پایش محصولات و مکان عرضه آنها را تحت پوشش و کنترل خود قرار دهیم.
در این راستا مسئول تحقیقات، ترویج و آموزش جهاد کشاورزی خاطر نشان کرد: اطلاعات تمام کشاورزان در سامانه ترویج مشخص است و کد شانزده رقمی محصولات کشاورزی (متشکل از کد استان، شهرستان، پهنه، محصول و کشاورز) نیز وجود دارد که زمینه خوبی برای شناسایی محصولات و کشاورزان در قالب یک اپلیکیشن است.
در پایان دکتر شریفی خاطر نشان کرد: ضروری است جلسات این کارگروه به صورت ماهانه برگزار گردد و با تدوین یک برنامه عملیاتی جامع و مدون بر مشکلات و محدودت ها غلبه کرده و گام های مؤثری در راستای ارتقای سلامت محصولات کشاورزی برداریم.
     
|